Diploma's

 

 

Internationaal zwemdiploma A-B-C

 

Bij Private Swimming maken we kinderen stap voor stap vertrouwd met het water en brengen ze de essentiële zwem- en veiligheidstechnieken bij volgens de internationale normen van het ENVOZ Zwemdiploma.

Onze diplomalijn omvat de volgende niveaus:

  • A Diploma survival
  • B Diploma survival 

Ons zwemdiploma reikt verder dan de grenzen van Nederland; het wordt erkend in vele landen wereldwijd. Deze erkenning is afkomstig van de Internationale Federatie van Zweminstructeurs (IFSTA), een organisatie waaraan zwemscholen uit meer dan 20 landen zijn verbonden.

Na het behalen van een zwemdiploma is het van groot belang om actief te blijven zwemmen, zodat het geleerde niet verloren gaat. Samen zorgen we ervoor dat uw kind met vertrouwen en vaardigheid kan genieten van het water!

 

Schrijf je nu in!

Privéles

 

Bij Private Swimming  geloven we in maatwerk. Heeft jouw kind behoefte aan extra aandacht en begeleiding? Geen zorgen! We bieden enthousiaste privé zwemlessen aan, speciaal ontworpen om het beste uit elke zwemmer te halen.

Onze privélessen duren 30 minuten en zijn 1-op-1, zodat jouw kind alle focus krijgt die het verdient. En als je wilt, kunnen we ook privégroepen vormen met 2 of 3 of 4 kinderen, voor een gezamenlijke leerervaring vol plezier!

Klaar voor een spetterend avontuur? Vanaf 4,5 jaar kan jouw kind al meedoen aan onze( privé )zwemlessen. Ontdek hoe we samen het zwemtalent laten stralen!

 

Diplomazwemmen

Eindelijk is het dan zover, uw kind is klaar voor het afzwemmen. Wij vinden het belangrijk de vaardigheden te toetsen in een regulier zwembad. Uw kind zwemt daarom in een 25 meter bad 

voor het Proef en Diploma zwemmen de kinderen  af in een  zwembad op de door Private Swimming  aangegeven examen plaats en tijd. 

Wij brengen voor het proef- en diploma-zwemmen extra kosten in rekening