WeScore

 

WeScore                                                                                            Log in

WeScore is een internet leerling volgsysteem waar u de vorderingen van uw kind tijdens onze zwemlessen kunt volgen. Via dit systeem kunt u uw gegevens controleren, bijwerken, lessen afmelden en lessen inhalen.

SCORE VAN HET KIND

De score van het kind zal door de lesgever van Private Swimming  regelmatig worden  bijgewerkt . Indien u vragen heeft  aan de lesgever is dit  tijdens de les niet mogelijk,  aangezien wij alle tijd aan de kinderen willen besteden daarom vragen wij u uw vraag  door te mailen. Wij zullen dan contact opnemen  om de vraag te bespreken.

De score is al een tijd niet bijgewerkt?
Dit kan komen doordat uw kind een les niet aanwezig is geweest, of omdat de vorderingen van uw kind niet in scores zijn uit te drukken.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Via WeScore kunt u uw persoonlijke gegevens bekijken. Deze kunt alleen u zien. Dit is een persoonlijke pagina waar u met een wachtwoord binnenkomt. Deze kunt u ook zelf wijzigen. Het is belangrijk dat u deze gegevens controleert, enkele gegevens komen op het diploma te staan.

Waarom een foto toevoegen?
Bij uw persoonlijke pagina kunt u een foto van uw kind toevoegen. Dit kunt u doen zodat de openingspagina vrolijker wordt, maar ook zodat de lesgever kan zien wie

wie is. De lesgevers werken de scores ook thuis bij, zodat een foto erbij makkelijker te herkennen is.

NIVEAU'S

Binnen WeScore zijn er Drie  niveaus tot het A-diploma 

  • GEEL: Watervrij/drijven
  • ORANJE: Drijven/beenslag
  • GROEN: Combinatie

U kunt op WeScore alleen de scores zien van het niveau waar uw kind zich in bevindt. Als uw kind alle oefeningen voldaan heeft met een maximale score dan zult u hier bericht over krijgen.